وکیل اجرت المثل در مشهد ، یکی از پرونده هایی که جهت طرح آن به دادگاه حقوقی مشهد مراجعه می نمایند و از بهترین وکیل اجرت المثل تقاضای مشاوره و وکالت می شود. دعوی مطالبه اجرت المثل ایام تصرف است که میزان آن توسط کارشناس مشخص می شود.
اگر کسی از مال دیگری منتفع گردد و عین مال باقی باشد و برای مدتی که منتفع شده ، بین طرفین مال الاجاره ای معین نشده باشد، بابت اجرت منافع استیفا شده باید به صاحب مال مزبور اجرت المثل بدهد، که در صورت امتناع می تواند از طریق یک وکیل خوب در مشهد طرح دعوی نماید.
وکیل اجرت المثل در مشهد
اجرت المثل ایام تصرف تفاوت هایی با اجرت المسمی و اجور معوقه دارد. که در تخصص وکیل اجرت المثل می باشد.
اجرت المثل با اجرت المسمی
هرچند از هر دو به عنوان عوض استفاده از عمل یا مال دیگری نام برده می شود؛ لیکن اجرت المثل اجرتی است که بدون وجود قرارداد بر اساس موارد مشابه عرفی پرداخت می شود در حالی که اجرت المسمی به موجب قرارداد تعیین شده و به همان میزان پرداخت می شود. وکیل ملک در مشهد ، در اجرت المسمی طرفین از قبل توافق نمودند و اجرت را تعیین نمودند.
اجرت المثل با اجور معوقه
به بدهیهای مستأجر در عدم پرداخت اجاره بهای ماهیانه اطلاق می شود در حالی که اجرت المثل مربوط به بدهی های قبلی نیست بلکه عوض عمل انجام داده شده یاعوض استعفا و استفاده از مال می باشد.
حق السعی حاکم بر روابط کارگر و کارفرمای است
که بر اساس ماده ۳۴ قانون کار کلیه دریافت های قانونی که کارگر
به اعتبار قرارداد کار اعم از مزد باحقوق، کمک عائله مندی، هزینه های مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها را شامل می شود. این موضوع در تخصصی وکیل اداره کار می باشد.
وکیل اجرت المثل
برای طرح دعوی اجرت المثل همانند دعاوی دیگر نیاز به تقدیم دادخواست است.در دادخواست عنوان خواسته ” مطالبه اجرت المثل با جلب نظر کارشناس” می باشد در صورت داشتن وکیل دادگستری مشخصات وکیل نیز قید می گردد.
اصل بر عدم تبرع می باشد؛
لذا اگر کسی برحسب امر دیگری اقدام به عملی نماید
که عرفا برای آن عمل اجرتی بوده و یا آن شخص عادتأ مهیای آن عمل باشد
عامل مستحق أجرت عمل خود خواهد بود
مگر اینکه معلوم شود که قصد تبرع داشته است.
عامل می تواند دادخواستی مبنی بر مطالبه اجرت عمل خود به مرجع ذی صلاح تقدیم نماید.
البته در حقوق کار از این به عنوان مزد نام برده می شود.
در تعریف مزد ماده ۳۵ قانون کار مقرر داشته است:
«مزد عبارتست از وجوه نقدی یا غیرنقدی
و یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می شود.»
برای اینکه شخص بتواندادعای خودرا ثابت نماید، باید:
اولا: انجام عمل یا فعالیت برحسب دستور خوانده باشد؛
ثانیا: عرفا برای آن عمل یا فعالیت اجرتی باشد؛
ثالثا: عامل در انجام عمل قصد تبرع نداشته باشد.
در این دعوا خواهان کسی است که اقدام به انجام عمل یا فعالیت نموده که باید به طرفیت آمر مطرح شود. خواسته دعوا باید تقاضای الزام خوانده به پرداخت اجرت ایام فعالیت یا انجام عمل با جلب نظر کارشناس باشد. که می توانید از وکیل اجرت المثل در مشهد مشاوره دریافت نمایید.
اجرت المثل ملک
این دعوا زمانی طرح می شود که کسی از اموال شخص مانند ملک استفاده نموده است در این خصوص ماده ۳۳۷ قانون مدن اظهارداشته است: «هرگاه کسی بر حسب إذن صریح یا ضمنی از مال غیر استیفای منفعت کند صاحب مال مستحق اجرت المثل خواهد بود مگر اینکه معلوم شود که اذن در انتفاع مجانی بوده است.»
برای طرح این دعوا باید شرایط ذیل مهیا حاکم باشد:
اولا: شخص از مال غیر استیفای منفعت نماید؛
ثانیا: استفاده از مال غیر برحسب اذن صاحب مال باشد( صریح یا ضمنی)
ثالثا: اذن صاحب مال بر انتفاع و استفاده مجانی نباشد؛
اصل بر عدم تبرع است و اگر منتفع مدعی وجود انتفاع مجانی است باید اثبات نماید.
خواهان این دعوا صاحب مال یا قائم مقام قانونی وی بوده که علیه منتفع این دعوا طرح خواهد شد خواسته دعوای الزام خوانده به پرداخت اجرت المثل ایام انتفاع و استفاده از مال با جلب نظر کارشناس خواهد بود.
جهت درخواست وکیل متخصص اجرت المثل در مشهد ، به صفحه وکیل مشهد مراجعه نمایید.