انصراف از طلاق توافقی

انصراف از طلاق توافقی

فهرست مطالب

انصراف از طلاق توافقی زن و  شوهر هر نوع توافقی را می توانند انجام بدهند و دادگاه نیز بر اساس توافقات زوجین یا وکلای آنها که در جلسه دادرسی مبادرت به صدور رای گواهی عدم امکان سازش می نماید. سوالی که از وکیل طلاق توافقی بارها پرسیده شده است این است که آیا امکان تغییر در توافقات وجود دارد. یا خیر؟  وکیل خانواده در مشهد به این سوال پاسخ می دهد:

امکان تغییر در توافقات که توسط وکیل طلاق توافقی یا خود زوجین تنظیم شده است تا جلسه رسیدگی دادگاه وجود دارد، حتی بعد از صدور رای هم به نحوی وجود دارد که در این خصوص می توانید با مشاوره حضوری با وکلای طلا ق توافقی ، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

 

 مشاوره با وکیل طلاق توافقی (کلیک کنید )

 

منصرف شدن از طلاق توافقی

 

منصرف شدن قبل از صدور رای :

تا قبل از صدور رای طلاق توافقی، هر کدام از زوجین یا وکیل طلاق توافقی آنها می تواند از طلاق توافقی منصرف شوند و هیچ الزام قانونی نیز وجود ندارد، حتی بعد از ارسال دادخواست طلاق توافقی به شعب دادگاه خانواده نیز امکان انصراف و استرداد دعوی طلاق توافقی برای طرفین یا وکلای طلاق توافقی مشهد، وجود دارد.

بدیهی است که در صورت انصراف از طلاق توافقی

یکی از زوجین قبل از صدور گواهی عدم امکان سازش

کلیه توافقات و مراحل انجام شده کان لم یکن تلقی می گردد.

 

منصرف شدن بعد از صدور رای :

در بعضی موارد بعد از صدور رای طلاق توافقی ممکن است زوج یا زوجه انصراف دهند

بدین صورت که که در مد جهت ثبت طلاق توافقی در محضر حاضر نشوند.

انصراف در این مرحله با توجه به ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده

بسته به اینکه از طرف زوج باشد یا آقا، ضمانت اجرای متفاوتی دارد. 

از ظاهر ماده چنین بر می آید که عدم حضور زوجه

در دفتر طلاق اجرای صیغه طلاق را منتفی نمی سازد

و اجرای صیغه طلاق و استفاده از گواهی عدم امکان سازش برای زوج ، بدون حضور زوجه (پس از انجام تشریفات قانونی) امکانپذیر می باشد . ولی بدون حضور زوج اجرای صیغه طلاق منتفی می گردد و گواهی عدم امکان سازش قابلیت اجرا ندارد

 

وکیل مشهد ، مشاوره و وکالت تخصصی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نكو داشت نام آوران عرصه هاي گوناگون داراي دو ويژگي متمايز است:  اول آنكه، انسان نكو داشته از اقليم فردی خويش خارج می‌شود و وجهه‌ای اجتماعي می‌يابد، با اين توجيه كه هر بزرگداشتی بزنگاهی است كه سبب می‌شود تا انسان ستوده از قلمرو خويشتن خويش درگذرد و به مقام فرزانگی برسد. نكو داشت لاجرم قرين نيكنامی است و نيكی شانی اخلاقی دارد. بنابراين نكو داشت همانگاه كه رفتار نامداران را چونان معيارهای اخلاقی تعريف می‌كند، در باطن پاسداشت خوبی و رفتار نيك است

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
تعیین وقت حضوری مشاوره و وکالت