مشهد وکیل

مشهد وکیل

فهرست مطالب

مشهد وکیل

مشهد وکیل
مشهد وکیل

مشهد وکیل عنوان وکیل پایه یک دادگستری است که محل اشتغال به وکالت در مشهد است همانظور که قبلا نیز گفته شد اشخاصی می توانند در محاکم اقدام به وکالت نمایند که دارای پروانه رسمی وکالت باشند، درحاضر دو مرجع برای صدور پروانه وکالت وجود دارد که عبارتنداز، کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران قوه قضاییه که از طریق آزمون وکالت اقدام به جذب وکیل دادگستری می نمایند.

برای اقامه دعوای حقوقی و دفاع در برابر آن برخورداری از وکیل الزامی نیست تمام اقدامات وکیل در خصوص موضوع وکالت و در حدود اختیارات مندرج در رسالت نامه انجام می دهد به منزله اقدامات موکل است و نسبت به او موثر است وکالت عقدی جایز است بنابراین هر یک از وکیل یا موکل می تواند در هر زمان آن را فسخ نمایند.

 

 مشهد وکالت

 

موانع اعلام وکالت در جریان دادرسی

در جریان دادرسی ممکن است مواردی پیش آید که مانع از اعمال وکالت وکیل دادگستری شود این موارد عبارت است از:

استعفای وکیل

ممنوع شدن وکیل از وکالت

عزل وکیل

استعفای وکیل

وکیل می تواند در هر زمانی که بخواهد از وکالت موکل استعفا دهد در صورت استفاده از وکیل با تکالیف ذیل مواجهه هستیم وکیل باید استعفای خود را به دادگاه اعلام کند در این صورت است که برای موکل افتاده می‌فرستد و استعفای وکیل را به او اطلاع می دهد موکل شخص یا توسط وکیل خوب دیگر پرونده را پیگیری کند.

اگر وکیل مستعفی وکیلی باشه که دادخواست دعوای مطروحه توسط او تقدیم شده

در این صورت باید استفاده خود را شخصاً به موکلش نیز اطلاع دهد

بنابراین اگر وکیل مستعفی وکیلی باشد که دادخواست توسط او تقدیم نشده

مانند وکیل خواهان وقتی دراثنای دادرسی اعلام وکالت می کند

در این صورت لازم نیست که وکیل خود نیز اطلاع دهد.

تا زمانی که وکیل استعفای خود را به دادگاه اطلاع نداده

دادگاه اوراق قضایی را برای وکیل ارسال و هر  اخطاری به وکیل مزبور

در حق موکلین موثر است حتی اگر وکیل مزور مراتب استعفا را موکل خود اطلاع داده باشد.

برخی از حقوقدانان اعتقاد با عدم تکلیف وکیل برای حضور در جلسه دادرسی است این نظر با نص صریح ماده ۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی در تعارض است بنابراین نص صریح ماده مزبور زیر به جز در موارد عذر موجه در جلسه دادرسی الزامی است و حق ندارد به ارسال لایحه اکتفاء کند برخلاف اصحاب دعوی که علی‌الاصول حضور ایشان در جلسه دادگاه الزامی نیست.البته وکیل در دو صورت می تواند در جلسه دادگاه حاضر نشود

که این دو صورت عبارت است از:

وکیل دارای عذر موجه ناشد.

جلسات دادرسی وکیل دارای تداخل زمانی باشد.

در صورت تداخل زمانی چنانچه وکیل در لایحه حق توکیل به غیر داشته باشد الزاما وکیل دیگری باید معرفی نماید و نمی تواند لایحه بفرستد در واقع قید حق توکیل مانع ارسال لایحه توسط وکیل در زمان تداخل است.

 

وکیل مشهد ، مشاوره و وکالت تخصصی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نكو داشت نام آوران عرصه هاي گوناگون داراي دو ويژگي متمايز است:  اول آنكه، انسان نكو داشته از اقليم فردی خويش خارج می‌شود و وجهه‌ای اجتماعي می‌يابد، با اين توجيه كه هر بزرگداشتی بزنگاهی است كه سبب می‌شود تا انسان ستوده از قلمرو خويشتن خويش درگذرد و به مقام فرزانگی برسد. نكو داشت لاجرم قرين نيكنامی است و نيكی شانی اخلاقی دارد. بنابراين نكو داشت همانگاه كه رفتار نامداران را چونان معيارهای اخلاقی تعريف می‌كند، در باطن پاسداشت خوبی و رفتار نيك است

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
تعیین وقت حضوری مشاوره و وکالت